Första AO kursen i Kina

AO Foundation är en världsledande organisation för utveckling och utbildning av veterinärer och läkare i frakturbehandling.
12-14 mars 2012 anordade de deras första veterinära kursen i frakturbehandling i Peking, Kina! En internationell grupp av föreläsare från Storbritannien, USA (2 st), Taiwan och Sverige (Fredrik Danielsson) hade den stora förmånen att få komma till Peking och hålla en kurs för 54 veterinärer primärt från Kina. Utbildningen hjälpte inte bara de närvarande kursdeltagarna att utveckla sina kompetens i frakturbehandling av hundar och katter, den bidrog också till att på sikt påverka djurhållningen i denna del av världen. Att få vara med om denna historiska händelse är definitivt en profesionell höjdpunkt!

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Linda » :  ”Jättefin sida med bra struktur och information! :)”

  • Mia, Etna & Hekla » Hundliv!:  ”Vlken fin hemsida du fått, härliga bilder =) Lycka till "Vetaid". Kram från Mia ..”

  • vovve » Hundliv!:  ”voff”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln